Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ "ΠΑΡΑΛΙΑΣ"…

Posted: 12 Μαΐου, 2010 in ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην παραλία του Αλίμου βρέθηκε το πρωί ο πρωθυπουργός όπου, παρουσία του ιδίου και της υπουργού Περιβάλλοντος Τίνας Μπιρμπίλη, ξεκίνησε η κατεδάφιση αυθαίρετων κτισμάτων

Στην παραλία του Αλίμου βρέθηκε το πρωί ο πρωθυπουργός όπου, παρουσία του ιδίου και της υπουργού Περιβάλλοντος Τίνας Μπιρμπίλη, ξεκίνησε η κατεδάφιση αυθαίρετων κτισμάτων. Οι παραλίες ανήκουν στον κόσμο, δήλωσε ο Γιώργος Παπανδρέου.

Ανάμεσα στα κτήρια που κατεδαφίζονται στον Αλιμο είναι και το παλαιό νυχτερινό κέντρο «Φαντασία». Η διάνοιξη της παραλίας αφορά την αφαίρεση όλων των εμποδίων (κάγκελα, συρματοπλέγματα και τσιμεντένιοι όγκοι που εισέρχονται στη θάλασσα).

Η κ. Μπιρμπίλη από την πλευρά της δήλωσε πως το ΥΠΕΚΑ σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού θα εκπονήσουν ένα πρόγραμμα ήπιας ανάπλασης του παραλιακού μετώπου έτσι ώστε να αποδοθεί άμεσα, στο σύνολό του, στο κοινό.

Η επίσκεψη του πρωθυπουργού εντάσσεται στο πλαίσιο των εξαγγελιών της κυβέρνησης για την απελευθέρωση του παραλιακού μετώπου έως και τη Γλυφάδα και την άμεση απόδοσή του στους πολίτες.

Μιλώντας στον Βήμα FM 99,5, ο γγ της Περιφέρειας Αττικής Ηλίας Λιακόπουλος προανήγγειλε ότι αντίστοιχες ενέργειες θα γίνουν και στην παραλία του Ελληνικού.


ΣΗΜΕΙΩΣΗ:ΕΔΩ ΚΑΡΑΒΙΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΙΡΜΠΙΛΗ ΠΑΝΕ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ…ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΥΘΑΙΡΕΤΕΣ ΒΙΛΛΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΤΙΣΜΕΝΕΣ ΣΤΑ ΚΑΜΜΕΝΑ ΔΑΣΗ;;;

ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΠΑΡΟΙΜΙΑ…. Ο ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΧΡΟΝΟ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ….

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.