Περί λαϊκισμού του Λαζόπουλου, που τον κατήγγειλε ο Χαρδαβέλας

Posted: 26 Μαΐου, 2010 in ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ«Λαϊκίζει ο Λάκης κύριε Χαρδαβέλα; Ούτε η μεσημεριανού «miss Αίγιο πέλαγος» δεν λέει τέτοια. Και από πότε ο λαϊκισμός είναι κακό πράγμα; Τόσα σας πληρώνουν τα κανάλια για να λέτε;

Μεγάλο φάουλ. Όλοι ξέρετε ότι οι πορείες που γίνανε και τόσο το δικό σας το κανάλι όσο και τα άλλα το αποκρύψατε και προσπαθήσατε να αποπροσανατολίσετε αλλού τον κόσμο, οφείλονται στον Λαζόπουλο. Το αν αυτός που….

σας έστειλε το μαιλ και επιλέξατε να διαβάσετε μόνο το δικό του είναι ένας τεμπέλης που δεν έχει φωνή, τότε να πείτε στο κανάλι σας να μας δείξει τι έγινε στην πορεία της πέμπτης. Σε ανθρώπινο επίπεδο ο λόγος του Λαζόπουλου σε σχέση με όλων εσάς είναι μέρα με τη νύχτα. Ο πρώτος αφυπνίζει το λαό, εκφράζει όλες τις πλευρές, λέει αλήθειες, μας κάνει να σκεφτόμαστε ενώ εσείς τι κάνετε? Κάνετε μια εκπομπή, θέση δεν παίρνετε ποτέ και ποιο το αποτέλεσμα? Να καθόμαστε να βλέπουμε κάτι το οποίο δεν καταλήγει πουθενά και φυσικά δεν έχει και κάποιο αποτέλεσμα.

Στην ουσία τι μας λέτε;

Το αυτονόητο… να μην παίρνουμε θέση. Ο Λάκης τι κάνει;

Κάνει κάτι τέλεια δομημένο. Έχει πρόλογο , κυρίως θέμα και επίλογο. Εκφράζει απόψεις, σκέψεις και στο τέλος καταλήγει κιόλας. Αυτό κύριε Χαρδαβέλα λέγετε υγιής τρόπος σκέψης. Και επίσης να μάθετε πως αν δεν χτίσεις τη σκέψη σου, δεν πρόκειται ποτέ να χτίσεις μια υγιή κοινωνία. Αυτό πείτε το και στους πολιτικούς σας από εμένα.

Τέλος όλοι θυμόμαστε την προηγούμενη εκπομπή του αθέατου κόσμου, που εκτός από τα ζώα και τις αδελφές νοσοκόμες που είχατε καλεσμένους υπήρχε και μια κοπέλα την οποία με κάθε τρόπο προσπαθούσε να μιλήσει και δεν την αφήνατε να πει αυτό που ήθελε και που ήταν το πιο σημαντικό εκείνης της βραδιάς.

Τι ήταν αυτό;

Να μην επαναπαυθούμε και να μην φοβηθούμε από τα γεγονότα από την πρώτη πορεία και να συνεχίσουμε να παλεύουμε γιατί διαφορετικά δεν πρόκειται να γίνει τίποτα… οπότε χαρδαβέλα, δεν είμαστε όλοι βλακοέλληνες όπως μας θέλετε και ευτυχώς δεν είμαστε όλοι οι νέοι πρόβατα…

Αναγνώστης

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.