ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΣΤΟ "ΑΒΕΡΩΦ"..

Posted: 14 Ιουνίου, 2010 in ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ

Εντονες αντιδράσεις προκλήθηκαν από γαμήλιο πάρτι στο θωρηκτό Αβέρωφ, το οποίο σύμφωνα με την εφημερίδαΠρώτο Θέμα, μετατράπηκε για μία νύχτα από ιστορικό σύμβολο σε κλαμπ. ΤοΓενικό Επιτελείο Ναυτικούσε ανακοίνωσή του, αναφέρει ότι…
«είχε ενημερωθεί ότι επί του ΠΝΜ Γ. Αβέρωφ επρόκειτο να πραγματοποιηθεί, την Πέμπτη 10 Ιουνίου εκδήλωση για την ολοκλήρωση των «Ποσειδωνίων 2010″, τη διοργάνωση της οποίας είχε αναλάβει ναυτιλιακή εταιρεία. Για το λόγο αυτό άλλωστε το ΓΕΝ προχώρησε στην παραχώρησή του».
Επίσης, δηλώνει ότι «στο πλαίσιο σχετικής έρευνας που διεξάγεται από το ΓΕΝ έχουν ήδη ζητηθεί από τον διευθυντή του ΠΝΜ Αβέρωφ έγγραφες εξηγήσεις για το τι ακριβώς έγινε στο χώρο», τονίζοντας ότι «εφόσον προκύψουν ευθύνες για συγκεκριμένα πρόσωπα, αυτές θα καταλογιστούν».
Σύμφωνα με την εφημερίδα, το πλοίο έγινε αγνώριστο, προκειμένου να φιλοξενήσει το πάρτι του νεαρού εφοπλιστή. Στο κατάστρωμα είχε τοποθετηθεί πίστα, ενώ στην είσοδο του θωρηκτού υπήρχαν στολισμένες ανθοστήλες. Ακόμη, υπήρχε και ειδικός μπουφές που είχε μόνο κουφέτα σε διάφορα χρώματα, για όσους προφανώς δεν ήταν καλεσμένοι στο γάμο, ενώ σε άλλους δύο μπουφέδες πάνω στο κατάστρωμα σερβιριζόντουσαν τα ποτά της βραδιάς.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.