ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ – ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ: «ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΛΟΥΚΑ ΤΖΑΝΗ»

Posted: 18 Φεβρουαρίου, 2011 in ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ

-ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΤΙΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ «ΗΜΕΤΕΡΩΝ» ΤΟΥ ΛΟΥΚΑ ΤΖΑΝΗ  ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΩΝ


– Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΟΥΚΑΣ ΤΖΑΝΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ


-Η ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Η ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΘΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΧΑΡΙΝ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ «ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΗΜΕΤΕΡΩΝ» ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΛΟΥΚΑ ΤΖΑΝΗ– ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΕΝΣΤΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ  ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΛΟΥΚΑ ΤΖΑΝΗ ΣΤΟΝ Γ.Γ. ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
Το σωματείο των εργαζομένων του Δήμου Κερατσινίου υλοποίησε την ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ του και κατέθεσε ένσταση στον Γενικό Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης κατά των αποφάσεων του δήμαρχου ΛΟΥΚΑ ΤΖΑΝΗ για τις τοποθέτηση προϊσταμένων Διευθύνσεων και τμημάτων του Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας.
Παράλληλα  οι εργαζόμενοι συναντήθηκαν και ενημέρωσαν αντιπροσωπεία της αντιπολίτευσης.

Οι εργαζόμενοι ζητούν την ακύρωση των αποφάσεων, γιατί θεωρούν ότι οι αποφάσεις αυτές απαξιώνουν την εργασιακή τους πορεία μιας και υπάρχουν αδικίες και παρατυπίες εις βάρος τους.


Το σωματείο των εργαζομένων του Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας καταγγέλλει ότι πλήθος στελεχών του δήμου με πολύχρονη εμπειρία και με προϋπηρεσία, με ουσιαστικά και τυπικά προσόντα και με άριστη υπηρεσιακή κατάρτιση, «καρατομήθηκαν» , κατά παράβαση των ισχυόντων νόμων και διατάξεων.


Είναι αξιοσημείωτο ότι παραγκωνίζονται υπάλληλοι Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης προκειμένου να προωθηθούν οι «ημέτεροι» του δήμαρχου οι οποίοι είναι απόφοιτοι Λυκείου….
…και επίσης «προτιμούνται» υπάλληλοι αορίστου χρόνου αντί μονίμων υπαλλήλων  χωρίς…. να έχει εκδοθεί το απαιτούμενο από τον νόμο Προεδρικό Διάταγμα….


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ(ΚΛΙΚ):


Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.