ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ – ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ:«SMS για να μαθαίνεται τα πάντα………απο την ανάποδη πλευρά» Part 2!!!

Posted: 26 Μαρτίου, 2011 in ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ
«SMS για να μαθαίνεται τα πάντα………απο την ανάποδη πλευρά»….
Part 2!!!-Εθεάθη Ροζ γατάκι στον 2ο όροφο του Δημαρχιακού μεγάρου του Πειραιά…..συγνώμη του Κερατσινίου ήθελα να πω αλλά με μπέρδεψε η βρώμα !!!!


-Το Ροζ γατάκι που ο νεαρός καλός Δημοτικός Σύμβουλος μας ενημέρωσε για την ύπαρξη του , που ειλικρινά αγνοούσαμε, αποφάσισε να το παίξει σε πολλά ταμπλό και μας ενημερώσε και εμάς , γιατι είπαμε οτι εδώ θα τα μαθαίνετε ………… απο την ανάποδη πλευρά.


-Ετοιμάζεται φιέστα που όμοια της μόνο ο Ολυμπιακός μπορεί να κάνει , για τα σπίτια που θα αποκτήσουν οι άτυχοι απο τον σεισμό κάτοικοι της Δραπετσώνας. Ευτυχώς και το τονίζω ΕΥΤΥΧΩΣ που ήρθε η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΛΟΥΚΑ ΤΖΑΝΗ και έδωσε λύση στο πρόβλημα των ανθρώπων αυτών.


-Ευτυχώς και το ξανατονίζω ΕΥΤΥΧΩΣ που υπάρχει αυτή η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ και δίνει λύση στα προβλήματα του κόσμου του δήμου μας .Προτείνω να αναλάβουν και την διακυβέρνηση της χώρας.Έχουν όλα τα φόντα για να το κάνουν.


-Έχουν τεράστιο δημοσιογραφικό επιτελείο που αποτελείται απο ΚΟΥΣΤΩΔΙΑ (ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΝΕ) που όμοια της εχει μόνο η ΕΡΤ , όπου αμεσα δίνει απαντήσεις απο τα επίσημα BLOG του Δήμου (και είναι πολλά!!) και όχι απο την επίσημη ιστοσελίδα (ποια;;;), για όλες τις ΚΑΚΕΣ ΚΡΙΤΙΚΕΣ που γίνονται προς τον Δήμαρχο και το συνάφι του ,γιατι τίποτα δεν μαθαίνεται στην χώρα αυτή άμα δεν το βγάζεις σε πολλά BLOG.


-Eξωτερικούς συνεργάτες που ήρθαν στην περιοχή μας απο το πουθενά , όπως ακριβώς και οι Υπουργοί που δεν ψηφισε ο λαός.


-ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ που όμοια της , δεν έχει ούτε ο Πρωθυπουργός της χώρας στις συγκεντρώσεις του , εδώ τις λέμε Λαϊκές Συνελεύσεις, με powepoint για να μπορεί να μάθει και ο παππούς και η γιαγιά καλύτερα πως θα λύσει τα προβλήματα του.


-Διαρκής ενημέρωσης κάθε ΣΗΜΑΝΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ με ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΕΣ ΑΦΙΣΕΣ ΚΑΙ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ( που ευτυχώς δεν θα χρειαστεί να τα μαζέψουμε γιατι δεν θα λειτουργεί ο ΧΥΤΑ της Φυλής) και έτσι θα αναγκάστούμε να τα διαβάζουμε για πολύ καιρό ακόμα.


-Μεγάλες υποσχέσεις για έργα που θα κάνουν το Κερατσίνι και την Δραπετσώνα μικρό Παρίσι ή Λωζάνη ή δεν ξέρω και εγώ ποια άλλη πόλη. Οπως λέει και το ροζ γατάκι ευτυχώς που έχουν κάτι κότες στο υπόγειο ( ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ) και βγάζουν λεφτά.


-Ακόμα να μας πουν επίσημα οι κύριοι του ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ αν ο ΟΛΠ τελικά ΚΑΝΕΙ ΕΡΓΑ ή εμείς έχουμε πρόβλημα στα μάτια και άλλα βλέπουμε προς λιμάνι μεριά.


– Ακόμα να μας πουν οι κύριοι του ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ τι άλλαξε και δεν ΞΗΛΩΝΟΥΝ τις κεραίες ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ που με τόσες τυμπανοκρουσίες κατέβαζαν ΠΡΙΝ γίνουν «άρχοντες» του τόπου.Το ξαναλέμε μήπως και δεν το διαβάσετε. Προς ΠΛΑΤΩΝΟΣ μεριά να κοιτάξετε αν δεν το ξέρετε.Αν δεν ξέρετε που είναι να σας το πούμε ρε παιδιά!!!!


– Την ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ μπορείτε να μας πείτε πως την ΕΝΝΟΕΙΤΕ γιατι μπορεί να έχουμε μπερδέψει τις έννοιες και να είμαστε εμείς που δεν καταλαβαίνουμε τι εννοείτε εσείς με τον όρο αυτό.
Δημοσιεύετε κάπου, π.χ. στην ιστοσελίδα ΔΙΑΥΓΕΙΑ ,τα ποσά που ξοδεύετε για τις αφίσες , τις ταμπέλες (ακου εκεί 6 φορές επάνω), και την ιστοσελίδα που φτιάξατε, ή όχι ακόμα γιατι δεν είσαστε υποχρεωμένοι.


Στην ιστοσελίδα γράφει ότι «Από 15/3/2010 θα ενταχθούν στο Πρόγραμμα Δι@ύγεια και οι Οργανισμοί Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α΄ και Β΄ βαθμού».
Εσείς τι βαθμό έχετε;;;
Μήπως είστε ακόμα στο «Ω» και αργείτε;;;


-Ερώτηση ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΦΥΣΕΩΣ…
Ο Υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου ή ότι άλλο τίτλο έχει ,μήπως φέρει λίγο του αντιπροέδρου της κυβέρνησης με τις γραπτές δηλώσεις που κάνει στο blog του;
Πρώτα να καταργήσει τα δικά του blog (επίσημο και ανεπίσημο) και μετά ας λέει ότι ……… είναι να πεί.
Γιατί εκτός απο τις συμβούλες που δίνει στην Google , κατηγορεί τους Έλληνες ( ναι και αυτός!!!μην απορείτε) ότι έχουν στα χέρια τους ένα όπλο που είναι καταστροφικό.
Τελικά αυτό τον τόπό θα τον σώσει το ΠΑΣΟΚ (που το βρίζει στο blog του και καλά κάνει ) ή ο κύριος αυτός που ταυτίζεται με το ΠΑΣΟΚ ( χωρίς σχόλια!!!)


-Προς τον νεαρό Δημοτικό Σύμβουλο:


Δεν περιμέναμε καλύτερη απάντηση απο εσένα.
Έτσι και αλλιώς μικρός είσαι ακόμα θα μάθεις.


Όπως έχεις δικαίωμα ΕΣΥ να λές τις δικές σου ΑΣΤΕΙΕΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ έτσι έχουμε και εμείς να λέμε ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ.


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΣΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ.


Τα άνωθεν είναι το μικρό δεύτερο κύμα……θα ακολουθήσουν σύντομα νέα και καλύτερα ακόμα .
SMS….A όπως λέμε χ…ε μέσα

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.