ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ – ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ:»Ο Λούκι Λούκ(ας)»

Posted: 10 Απριλίου, 2011 in ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ

Από το http://keratsiniblog.blogspot.com


Θα πρέπει να αισθάνεται μεγάλη μοναξιά αυτή την εποχή ο Δήμαρχος Κερατσινίου-Δραπετσώνας κ. Λουκάς Τζανής…
Θα πρέπει να νοιώθει απογοητευμένος από τις κατά συρροή λανθασμένες επιλογές του, τόσο στις Αντιδημαρχίες, όσο και σε συμβούλους…
Μάθαμε ότι χτες στην Ολομέλεια της Δημοτικής του Κίνησης, ο Δήμαρχος άσκησε κριτική σε μια σειρά από συμβούλους του, δέχτηκε ακόμα μεγαλύτερη κριτική από ανθρώπους που τον στηρίζουν εδώ και πολλά χρόνια.
Κάποιοι μάλιστα μίλησαν για λαθρεπιβάτες. Το φοβερό ήταν ότι στην Ολομέλεια του Καλημέρα δεν πάτησε το πόδι του, ούτε ένας Αντιδήμαρχος.


Να τους χαίρεται ο Τζανής τους Αντιδημάρχους του. 


Κάποιοι απ αυτούς έχουν καβαλήσει τεράστιο καλάμι.


Κάποιοι άλλοι είναι συνεχώς απόντες…

Οι σύμβουλοι του Δημάρχου, στην πλειοψηφία τους το παίζουν παράγοντες, στο Γραφείο Τύπου δουλεύουν τέσσερις και κάθονται έξι, παρόλο που στην επικοινωνία (και μόνο σ’ αυτήν) τα πάει καλά, ενώ οι σχέσεις με τους υπαλλήλους βρίσκονται σε οριακό σημείο.
Είναι πολύ τυχερός ο Τζανής. Έχει άστρο. Μόλις στον τέταρτο μήνα έχει την μεγάλη ευκαιρία να καταλάβει τι του γίνεται και να καθαρίσει την μπουγάδα. Τα γένια και τα χτένια είναι δικά του.


Αν εξακολουθήσει να κολακεύεται από τους αυλοκόλακες, θα το φάει το κεφάλι του. Αν λάβει σοβαρά την κριτική από τους δικούς του ανθρώπους, θα τα πάει καλύτερα. Αν νομίζει ότι δεν υπάρχει αντίπαλος, κάνει μεγάλο λάθος. Κάτι μας λέει, ότι θα πάρει κεφάλια, αλλά θα είναι τα ΛΑΘΟΣ κεφάλια.


Ο Μελάς είχε ένα πολύ μεγάλο προτέρημα και ένα ακόμα μεγαλύτερο ελάττωμα.
Το προτέρημα του ήταν ότι είχε φτιάξει μια πολύ ισχυρή ομάδα γύρω του, η οποία είχε στεγανά, ήταν αρραγής και έμπειρη, ωστόσο ο ίδιος πλέον δεν άντεχε να είναι δήμαρχος και δεν είχε όραμα για την πόλη.


Ο Τζανής και όρεξη έχει και όραμα, αλλά οι επιλογές του μέχρι στιγμής διακρίνονται από ανωριμότητα και αυταρέσκεια.


Και κλείνοντας θα του δώσουμε ΚΑΙ μια πληροφορία για να τον βοηθήσουμε.
Αν δεν συνέλθει πολύ σύντομα θα χάσει και συνεργάτες που δεν θέλει με τίποτα να χάσει…Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.