ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΟΥ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ:«SMS για να μαθαίνεται τα πάντα…απο την ανάποδη πλευρά» Part 4

Posted: 21 Μαΐου, 2011 in ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ http://ksipnistere.blogspot.com/
Ένα ακόμα μεγάλο έργο πέτυχε η Δημοτική Αρχή του Δήμου Κερατσινίου και ο Δήμαρχος Λουκάς Τζανής!
Κατάφερε να συνδέσει ασύρματα όλο το Δημαρχιακό μέγαρο !!! Πλέον άφοβα οι Αντιδήμαρχοι και οι υπάλληλοι του Δήμου θα μπορούν να μπαίνουν στο Facebook εν ώρα εργασίας για να ενημερώνουν τους δημότες «φίλους» τους για τις κινήσεις τους και όχι μόνο.
Μελλοντικά θα παρέχει και ασύρματο ελεύθερο internet στις πλατείες του δήμου οι οποίες θα έχουν ένα ειδικό σύστημα το οποίο θα στέλνει ειδοποίηση στους….
«συνδεδεμένους χρήστες» πότε θα περάσει το σκουπιδιάρικο να μαζέψει τα σκουπίδια από το σπίτι τους!!!

Επίσης στην ιστοσελίδα, η οποία ευτυχώς που μάθαμε πόσο κόστισε, θα υπάρχει άλλο ειδικό σύστημα που θα ενημερώνει τους δημότες πότε «λειτουργεί» η χωματερή και πόσα γραμμάρια σκουπιδιών θα πρέπει να βγάζουμε την ημέρα για να μην γεμίζουν οι κάδοι και φαίνονται γεμάτοι και βρεθεί κανένας κακοπροαίρετος και κατηγορήσει την δημοτική αρχή.
Αντί για τα χαρτιά που τοποθετούσαν στους κάδους και ενημέρωναν για τα προβλήματα λειτουργίας στην χωματερή πλέον η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ του ΛΟΥΚΑ ΤΖΑΝΗ θα στέλνει «EMAIL» με διάφορα όμορφα σχεδιάκια στα οποία θα ενημερώνει τους δημότες.

Η τεχνολογική πρόοδος στον Δήμο είναι πλέον φανερή. Τα προβλήματα θα λύνονται όλα με το πάτημα ενός κουμπιού ενώ θα υπάρχει και η δυνατότητα να «κάνουν» δουλειά και από το σπίτι στον ελεύθερο τους χρόνο. Τα σκουπίδια δεν θα μαζεύονται κάθε τρείς ή τέσσερις ημέρες αλλά πλέον με την «ειδική υπηρεσία» μέσω του ελευθέρου ασυρμάτου δικτύου του δημαρχιακού μεγάρου θα μαζεύονται άμεσα ακόμα και το Σαββατοκύριακο!!!!

Σε αντίθεση με τον «βρωμιάρη» Δήμο του Πειραιά που χρησιμοποιεί πλέον παλιές και αναξιόπιστες μεθόδους για να έχει μετά από ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΘΑΡΟ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ , όπως πρόσληψη συμβασιούχων οδοκαθαριστών , καθημερινό καθαρισμό των δρόμων και των πλατειών αλλά και μάζεμα των σκουπιδιών επί καθημερινής βάσης ακόμα και του Σαββατοκύριακο , ο δήμος Κερατσινίου θα είναι πλέον πρωτοπόρος στην καθαριότητα σε όλη την Ελλάδα.

Ακούγονται φήμες για ανάρτηση νέων μουσικών βίντεο στην ιστοσελίδα του Δήμου Κερατσινίου βίντεο από τις νέες επιτυχίες του Δημάρχου Λουκά Τζανή ο οποίος μας δείχνει και μια νέα του κρυφή χάρη , της μουσικής. Θα το κοιτάξουμε και θα σας ενημερώσουμε λίαν συντόμως.
Επίσης κυκλοφορούν και κάποιες φήμες ότι μέσω ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ο Δήμαρχος τάζει διαφημίσεις τεραστίων ποσών (κάτι για 300 ευρώ) σε bloggers που του έχουν κάνει την ζωή πατίνι.

Πονάνε οι αλήθειες δήμαρχε ….. πονάνε..!!!!

Και που να αρχίσουμε να ασχολούμαστε μαζί σου σοβαρά ….. εκεί να δεις γέλιο.

Άλλος ένας κυκλοφορεί στην χώρα κάνοντας ότι γουστάρει και νομίζει ότι επειδή έχει ελικόπτερο θα γλυτώσει το Γουδί.

Αλήθεια ελικόπτερο διαθέτει ο Δήμος;

ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΘΟΥΝ (σιγά μην απαντήσεις)
1.Τα μεγάλα έργα που μας είχες πρήξει προεκλογικά έμειναν στα χαρτιά ;
2.Είναι αλήθεια ότι ο τα έκανες πλακάκια με τον Λάλο και τον έκανες Συνήγορο του Δημότη μόνο και μόνο για την βοήθεια που σου έδωσε προεκλογικά;
3.Προεκλογικά άλλοι σε βοήθησαν πολύ περισσότερο από τον Λάλο , αυτούς πιο σου είπε να τους φτύσεις;
4.Είναι αλήθεια ότι κάνεις ότι σου λέει ο γνωστός βουλευτής του ΠΑΣΟΚ της περιοχής μας επειδή μελλοντικά έχεις βλέψεις για βουλευτής στο ΝΕΟ ΠΑΣΟΚ; (ανεξάρτητος δεν ήσουν ποτέ αυτό δεν χρειάζεται να το ρωτήσουμε το ξέρουμε)
5.Είναι αλήθεια ότι οι υπάρχουν συνεργάτες σου οι οποίοι δεν έχουν ούτε προσληφθεί αλλα και ούτε έχουν πληρωθεί και πλέον είναι έτοιμοι να τα βγάλουν όλα στην φόρα;
6.Ξέρεις πολλούς νέο εκλεγμένους Δημάρχους να «φτιάχνουν» ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ αμέσως μετά την εκλογή τους;
7.Ολοι οι αντιδήμαρχοι έχουν facebook και μπαίνουν εν ώρα εργασίας οι μόνο μερικοί;
8.Η Δημοτική αστυνομία είναι παρκαδόροι ή κάτι άλλο;
9.Πρόσβαση στην θάλασσα σου έδωσε ο ΟΛΠ ή σου έκανε δώρο ένα ζευγάρι κιάλια;
10.Οταν θα κάνεις εκδηλώσεις στο Σελεπίτσαρι θα το έχεις καθαρίσει πρώτα ή θα τα αφήσεις έτσι για να δείχνεις τι έκανε η προηγούμενη δημοτική αρχή;
11.Πόσο κόστισε τελικά αυτή η ιστοσελίδα;
12.Το ασύρματο internet τι ταχύτητες θα πιάνει. Θα μπορώ να κατεβάζω από το LimeWire;
13.Τα φώτα στο Πρεσώφ είναι αυτόματα και είναι ρυθμισμένα να μην δουλεύουν;
14.Ξέρεις που είναι το Πρεσώφ;
15.Την Πλατεία Καρπάθου την ξέρεις; Το ότι έχει μετονομαστεί σε πλατεία Ισλαμαμπάντ και το πρώην γήπεδο 5Χ5 σε εθνικό στάδιο κρίκετ του Πακιστάν , ΑΥΤΑ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ;
16.Τις μακέτες από τα έργα σου θα τι έχεις για πολύ καιρό ακόμα στην ιστοσελίδα σου; Βγάλτε τες γρήγορα γιατί σκοπεύουμε να τραβήξουμε φωτογραφίες πως είναι τώρα και να τις κολλήσουμε δίπλα από τις δικές σου…
17.Να σε περιμένουμε αύριο στην Ποντίων στην Δραπετσώνα πριν την έναρξη των εκδηλώσεων ή κανένα μισάωρο μετά;
18.Είναι αλήθεια ότι όλοι πλέον οι «σύντροφοι» σου στο ΚΑΛΗΜΕΡΑ είναι πολύ στραβωμένοι μαζί σου;
19.Με τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας που βρίσκονται δίπλα από τα σχολεία επι της Πλάτωνος τι έκανες;
20. 300 ευρώ διαφήμιση σε blogs δεν είναι πολλά; Με 300 ευρώ θα αλλάξεις τι ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΜΟΣΤΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ;

Από SMS….A όπως λέμε χ…ε μέσα

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.