ΑΝAΚΑΛΕΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ…

Posted: 9 Ιουλίου, 2011 in ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ

-ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΙΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ….
-ΜΕΓΑΛΟ ΣΗΡΙΑΛ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΟΥΤΣΑ
-ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΞΑΝΑ-ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ
-ΤΑ «ΞΑΝΑΓΥΡΙΖΕΙ» Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΕΙ ΑΟΚΝΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΛΟΥΚΑ ΤΖΑΝΗ…
-ΑΥΤΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ….


ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΝ ΝΕΑΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ:
Στις πρόσφατες εκλογές ο λαός του Κερατσινίου και της Δραπετσώνας εμπιστεύτηκε την τύχη της πόλης μας στον συνδυασμό του οποίου ηγείται ο δήμαρχος Λουκάς Τζανής και έχω την τιμή του να συμμετέχω.
Γνωρίζαμε εξ αρχής οτι το έργο μας θα είναι δύσκολο αλλά ξέραμε οτι έχουμε την ψυχική δύναμη, την εμπειρία και την ικανότητα να τα καταφέρουμε.
Μέσα σε αυτό το διάστημα των έξι μηνών, αντιμετωπίσαμε και αντιμετωπίζουμε καθημερινά τις προκλήσεις μιας απαιτητικής διοίκησης, χωρίς να φυγοπονούμε.
Αντίθετα ο δήμαρχος, εγώ προσωπικά και όλοι οι αξιόλογοι συνεργάτες που τον πλαισιώνουν, δίνουμε μαζί, ενωμένοι την μάχη για την πρόοδο της πόλης μας.
Αυτή η προσπάθεια μπορεί να προκαλέσει εντάσεις και συγκρούσεις, αναπόφευκτες σε μια οικογένεια οι οποίες όμως στο τέλος τους, δυναμώνουν το σύνολο και λειτουργούν δημιουργικά για τον κοινό μας σκοπό.
Το λάθος δεν είναι να δημιουργηθούν εντάσεις μεταξύ μας, το λάθος θα ήταν να μην καταλάβουμε οτι οι συγκρούσεις αυτές, εάν οδηγήσουν σε ακρότητες, θα ικανοποιήσουν τους πολιτικούς μας αντιπάλους και θα πικράνουν τους δημότες τις πόλης μας που μας έδωσαν την εντολή να προχωρήσουμε την πόλη μπροστά.
Επειδή η πολιτική, κοινωνική και οικογενειακή μου πορεία έχει αποδείξει οτι δεν στέκομαι πεισματικά καθηλωμένος και στείρα απόμακρος από θέματα που άπτονται των πράξεων μου, αναλαμβάνοντας πλήρως την ευθύνη τους, δίνοντας τις απαραίτητες εξηγήσεις έτσι ώστε να λυθεί και η παραμικρή υπόνοια παρεξήγησεις.
Είναι άλλωστε γνωστή σε όλους η εκτίμηση που αισθάνομαι προσωπικά για τον Λουκα Τζανή και την οικογένεια του.
Με την επιστολή μου αυτή δηλώνω οτι είμαι αποφασισμένος να πορευθώ μαζί με τον δήμαρχο αυτό το δύσκολο δρόμο που επιλέξαμε να βαδίσουμε, άοκνος συνεργάτης του και στυλοβάτης των επιλογών του για να έχει ο δήμος μας ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ.


Κερατσίνι, 8 Ιουλίου 2011
υπογράφει ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ
Δημοτικός Σύμβουλος-Πρόεδρος ΔΗΚΕΠΑ

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.