ΝΕΑ ΜΑΚΕΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ Ο ΛΟΥΚΑΣ ΤΖΑΝΗΣ!!!

Posted: 16 Ιουλίου, 2011 in ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ

ΡΕΚΟΡ ΜΑΚΕΤΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ!!!


ΑΠΟ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΤΖΑΝΗ!!!


ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΜΑΚΕΤΑ ΤΗΣ ΦΟΡΜΟΥΛΑ 1!!!!

Τη δημιουργία πίστας-μακέτα  Φόρμουλα 1, προωθεί η Τοπική Αυτοδιοίκηση στο Κερατσίνι και τη Δραπετσώνα. 
Τον χάρτη με τη χάραξη της πίστας  ξανά-παρουσίασε ο δήμαρχος- μακετίστας, Λουκάς Τζανής.
«Στόχος μας είναι να μεταμορφώσουμε το Κερατσίνι και τη Δραπετσώνα σε πόλο έλξης για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και να δημιουργήσουμε μία νέα πηγή εσόδων για τους κατοίκους», τόνισε σε(άλλη μια) συνέντευξη Τύπου ο δήμαρχος Κερατσινίου – Δραπετσώνας.
Δεν διευκρίνισε   όμως αν τα έσοδα αφορούν απλούς δημότες ή εννοεί πάλι τους κουμπάρους και τους φίλους του…
Στη συνέντευξη παρουσιάστηκε χάρτης-μακέτα  της περιοχής με τη χάραξη της πίστας και δόθηκαν αρκετά στοιχεία για τη νέα προσπάθεια…


Όπως έγινε γνωστό, από το δήμαρχο που έχει κατέχει το ρεκορ παρουσιάσεων έργων-μακέτας, η μελέτη για τις κτιριακές εγκαταστάσεις έχει προχωρήσει σε μεγάλο βαθμό -όπως και στις υπόλοιπες μακέτες που έχει παρουσιάσει- και τον Σεπτέμβριο(δεν είπε το έτος) θα κατατεθεί η πρόταση στη FIA…. 
Οι πρώτες συνεννοήσεις με το υπουργείο Ανάπτυξης και την Περιφέρεια έχουν ήδη γίνει και υπάρχει θετική ανταπόκριση….όπως φυσικά  και στα άλλα έργα-μακέτες που έχει παρουσιάσει… ο κ. Τζανής..


Υ.Γ.1- Με τις άλλες μακέτες(ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΑ- 3 ΚΛΕΙΣΤΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ–ΚΑΧΡΑΜΑΝΟΓΛΟΥ-ΑΝΑΠΛΑΣΗ κλπ.) που έχει παρουσιάσει ο Λουκάς Τζανής υπάρχει καμία πρόοδος;;;


Υ.Γ.2- Μήπως οι μακέτες θεωρούνται  έργα της δημοτικής αρχής;;; Μέχρι τώρα γνωρίζαμε μόνο για φωτογραφήσεις , γεύματα… και συνεντεύξεις- αγιογραφίες..
Αν ναι ας βγει και μια μακέτα που να είναι ΚΑΘΑΡΟ το Κερατσίνι και η Δραπετσώνα …


Υ.Γ.3-Πότε θα γίνει παρουσίαση της  μακέτας του σουπερμάρκετ LIDL στο Κερατσίνι;;;Ή εκεί δεν θα βγει μακέτα αφού είναι σίγουρο ότι θα κατασκευαστεί ,μετά από την προεκλογική συμφωνία του μακετίστα με την πολυεθνική…


Υ.Γ.4-Τελείωσε η περίοδος χάριτος του κ Τζανή;;;
Απλά ρωτάμε για να δούμε ποτέ θα ξεκινήσει την υλοποίηση των δεκάδων μακέτων που έχει παρουσιάσει…Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.