ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΑΥΜΑΧΙΑ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

Posted: 14 Φεβρουαρίου, 2012 in ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ

ΤΟΝ ΠΗΡΑΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ, ΛΟΥΚΑ ΤΖΑΝΗ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ – ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΠΗΛΕΥΤΕΙ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΗΣ ΝΑΥΜΑΧΙΑΣ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ…

Με θέμα τη δημιουργία δικτύου πόλεων μεταξύ των αδελφοποιημένων Δήμων και των Περιφερειών Αττικής και Πελοποννήσου, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου, συνάντηση του Περιφερειάρχη κ. Γιάννη Σγουρού και του Αντιπεριφερειάρχη κ. Δημήτρη Κατσικάρη, με τον Δήμαρχο Σαλαμίνας κ. Γιάννη Τσαβαρή και τον Δήμαρχο Τροιζηνίας κ. Γιάννη Σαμπάνη.

Ο κ. Περιφερειάρχης άκουσε με προσοχή τις εισηγήσεις των δυο Δημάρχων και θεώρησε, για λόγους ιστορικής μνήμης αλλά και αναπτυξιακής διάστασης, τις προτάσεις τους θετικότατες.
Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης οι συνεργάτες των Δημάρχων κκ. Χρήστος Μαριδάκης, Χρήστος Πάλλης, Νίκος Ευθυμίου και η κ. Μαίρη Περδικούρη.
Τέλος οι δυο Δήμαρχοι, ως εκπρόσωποι των αδελφοποιημένων Δήμων, δήλωσαν ότι οι όποιες προσπάθειες γίνονται προς εκμετάλλευση της Ναυμαχίας της Σαλαμίνας από οποιονδήποτε φορέα(ΣΕ ΠΗΡΑΝΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΛΟΥΚΑ), εκτός από τους πραγματικούς πρωταγωνιστές του ιστορικού αυτού γεγονότος, το μόνο που μπορούν να προσφέρουν είναι εμπόδια και αρνητικές υπηρεσίες.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΜΑΣ: Δεν πειράζει Λουκά που σε θεωρούν εμπόδιο …οι πραγματικοί πρωταγωνιστές του ιστορικού γεγονότος της Ναυμαχίας της Σαλαμίνας…Εσύ  θα φτιάξεις την FORMULA 1 στη Δραπετσώνα…με αξιοθέατο της διαδρομής την χωματερή της Δραπετσώνας…που ήδη έχεις!

http://neakeratsiniou.blogspot.com

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.