ΡΕΖΙΛΕΥΤΗΚΕ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ…

Posted: 26 Απριλίου, 2012 in ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ

Καθώς διανύει τις τελευταίες του μέρες (σύμφωνα με πληροφορίες θα τιμωρηθεί με 6μηνη καθαίρεση) ως Δήμαρχος ο Λουκάς Τζανής κάνει επίδειξη δύναμης και αλαζονείας στους Εργαζομένους της Δημοτικής Επιχείρησης!!!Την ώρα που όπως φαίνεται ο Δήμαρχος Λουκάς Τζάνης διανύει τις τελευταίες του μέρες ως Δήμαρχος κάνει τα πάντα για να προβάλει το αλλαζoνικό του στυλ.
Οι εργαζόμενοι της Δημοτικής Επιχείρησης είναι απλήρωτοι σχεδόν 9(!!!!) μήνες και ο Δήμαρχος έβρισκε πρόφαση ότι δεν υπάρχει Διετές Πρόγραμμα και Προϋπολογισμός για να δώσει λεφτά στην Επιχείρηση. Έτσι μετά από μια θυελλώδη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και καθώς σύμφωνα με τον ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ 2 καταργείτε το Διετές Πρόγραμμα, το Δημοτικό Συμβούλιο ψήφισε τον Προϋπολογισμό. Έναν Προϋπολογισμό που αν ΔΕΝ ήταν η Αντιπολίτευση δε θα ψηφιζόταν. Διότι κατά ένα παράξενο λόγο απουσίαζαν αρκετά στελέχη της Δημοτικής Αρχής.. Τυχαίο άραγε; Ή προσπάθησε ο Δήμαρχος να αποφύγει την ψήφιση του Προϋπολογισμού.
Μετά από όλα αυτά τα χέρια του Δημάρχου μας λύθηκαν και υποτίθεται ότι με μια του εντολή θα μπορούσαν να πληρωθούν τουλάχιστον οι αμοιβές των εργαζομένων. Τους είπε για Μεγάλη Τρίτη δεν τους πλήρωσε….Τους είπε για Μεγάλη Πέμπτη…Ούτε όμως…
Έτσι οι εργαζόμενοι αποφάσισαν να αντιδράσουν. Αποφάσισαν να κάνουν σήμερα 24/04/2012 κατάληψη του Δημαρχείου ως ένδειξη διαμαρτυρίας και για να απαιτήσουν τα δεδουλευμένα χρήματά τους.
Σήμερα κατά τη διάρκεια της κατάληψης μέλη του Συμβουλίου των Εργαζομένων ανέβηκαν στον 2ο όροφο του Δημαρχείου για να συζητήσουν, για να βρουν μια ύστατη λύση.
Σύμφωνα με πληροφορίες που διαδόθηκαν ο Δήμαρχος όχι μόνο ΔΕΝ συζήτησε αλλά τους απείλησε ότι θα προχωρήσει σε διακοπή των Συμβάσεων(!!!). Καλά ακούσατε.. Δε φτάνει που είναι απλήρωτοι οι εργαζόμενοι τους απείλησε κιόλας.
Στη συνέχεια οι εργαζόμενοι αποφάσισαν να μιλήσουν και με τον 3ο Πρόεδρο της Ενιαίας Επιχείρησης μέσα σε 1,5 χρόνο. Αλλά αυτό που θα άκουγαν δε θα το περίμενε κανείς. Τους απείλησε ότι αν αύριο δεν δουλέψουν και κάνουν πάλι κατάληψη θα καλέσει τον… Εισαγγελέα!!!! Δε φτάνει που οι άνθρωποι 9 μήνες δουλεύουν χωρίς να πληρώνονται, τους απείλησε κιόλας.
Κανένας σεβασμός στους Εργαζομένους ούτε από τον Δήμαρχο, ούτε από τον πρόεδρο της Επιχείρησης.
Εγώ στη θέση του Προέδρου της ΔΗ.ΚΕ.ΠΑ. θα προβληματιζόμουν να πήγαινα στον Εισαγγελέα καθώς μπορεί να μπλέξει ο ίδιος τελικά.
Όπως παραδέχθηκε σε Δημοτικό Συμβούλιο πληρώνει εργαζομένους με έναντι και χωρίς καμία λογιστική πράξη. Να τονίσουμε ότι ο Λογιστής της Επιχείρησης έχει να φανεί εδώ και 1(!!!) μήνα όπου και έχει λήξη η σύμβασή του.
Υ.Γ.1. Ο Μπάμπης Μανουσιάδης ως στέλεχος της Αριστεράς και συγκεκριμένα στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ τι λέει για όλα αυτά; Γιατί όπως είναι γνωστόν ο ΣΥΡΙΖΑ έχει άρει εδώ και καιρό κάθε στήριξη στο πρόσωπο του Λουκά Τζανή.
Υ.Γ.2. Ποια είναι η θέση της Δημοκρατικής Αριστεράς για τα πεπραγμένα του Δήμου μας;  Είναι ένα από τα κόμματα που στήριξαν επίσημα τον Λουκά Τζανή. Το στέλεχος της ΔΗΜΑΡ Κερατσινίου Μάνος Γλαμπεδάκης που είναι και μέλος της Δημοτικής Επιχείρησης τι λέει για όλα αυτά;;;

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.