ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ : Συνεχίζεται ο εμπαιγμός των δημοτών με την FORMULA 1

Posted: 6 Ιουνίου, 2012 in ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ

 

ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗΝΕΣ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ…
Ο ΛΟΥΚΑΣ ΤΖΑΝΗΣ  ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΜΑΚΕΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ FORMULA 1

O Βernie Ecclestone έδειξε θετικός για την διεξαγωγή του κορυφαίου μηχανοκίνητου σπορ στους δρόμους του «μεγάλου λιμανιού», ιδιαίτερα μετά τη συνάντηση που είχε…ο ίδιος με την ομάδα του αρχιτέκτονα Θανάση Παπαθεοδώρου που έχει αναλάβει το συγκεκριμένο project.

Η ΔΙΕΛΠΙΣ έχει έτοιμα τα σχέδια για αυτό το μεγάλο εγχείρημα το οποίο έχει ξεκινήσει από το 2009 ο αρχιτέκτονας. Οι υποψήφιες εκτάσεις για την δημιουργία πίστας Formula 1 ήταν πολλές, (Χαναδρίτσα, Ορχομενό, Ελληνικό), αλλά μετά από σχετική μελέτη, ο καταλληλότερος χώρος είναι το κομμάτι Κερατσινίου – Δραπετσώνας.

Η ομάδα του αρχιτέκτονα Θανάση Παπαθεοδώρου, ο οποίος ηγείται της προσπάθειας, μαζί με την βοήθεια των δήμων Κερατσινίου και Δραπετσώνας αλλά και της ΕΛΠΑ, βρέθηκε στο Μονακό το Σάββατο 26 Μαΐου όπου συναντήθηκε με τον ισχυρό άνδρα της Formula 1, Bernie Ecclestone για 30 λεπτά, επιδιώκοντας την προώθηση της ελληνικής υποψηφιότητας για τον αγώνα. Επίσης υπήρξε και γενική ενημέρωση για την πολιτική κατάσταση που υπάρχει στην Ελλάδα, καθότι αυτή είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την εξέλιξη της υποψηφιότητας.

Ο Ecclestone γνώριζε για τον σχεδιασμό της πίστας και δήλωσε ότι υιοθετεί την πρόταση για αγώνες F1 στη περιοχή της Δραπετσώνας, επιδιώκοντας την υλοποίηση του project.

Για τον σκοπό αυτό, συμφωνήθηκε να γίνει επίσκεψη του ιδίου στη περιοχή που προβλέπεται να δημιουργηθεί η πίστα τον ερχόμενο Ιούλιο, ώστε να εξεταστούν όλες οι λεπτομέρειες που αφορούν την υλοποίηση της πρότασης.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ : Τα έξοδα του ταξιδιού, του κ. Παπαθεοδώρου και της ομάδας του στο… κοσμοπολίτικο MONAKO από που καλύφθηκαν;;;
Ρωτάμε διότι σε προηγούμενο ταξίδι του κ. Τζανή με την κουστωδία του στις …Βρυξέλες τα έξοδα τα πλήρωσαν οι δημότες…
Ας μας απαντήσει κάποιος διότι έχουμε δεχθεί  πολλά μηνυματα δημοτών που μας ρωτάνε με τίνος  χρήματα έγινε η εκδρομή  του κ. Παπαθεώρου και της ομάδας του ….στο MONAKO 

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.